Results 1 to 10 of 10

Thread: heads-up

  1. #1
    C2E Hard Core Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    asia
    Posts
    2,402

    Default heads-up

    For the past day or so, it has been impossible for me(posting from South Korea) to directly access the front page of this website. When I type connect2edmonton into the url space on the screen, this comes up...

    "Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log."

    END QUOTE

    Same with when I try to link through google. It doesn't really matter to me, since I can still get in by googling a specific thread, or even the forum. I thought I just mention something about it here, in case anyone knows someone who might be trying to get in but having problems, then they can pass this on.

  2. #2
    Becoming a C2E Power Poster
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Posts
    258

    Default

    Same thing here.

  3. #3

    Default

    Ditto

  4. #4
    Forum Administrator *
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Edmonton
    Posts
    2,556
    Blog Entries
    2

    Default

    It was intermittent. I rebooted the server. It should all be good now.
    Ow

  5. #5

    Default

    It happened to me but just on my iPad.
    Thanks for the 'fix' Mr. Admin.
    Gone............................and very quickly forgotten may I add.

  6. #6
    Forum Administrator *
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Edmonton
    Posts
    2,556
    Blog Entries
    2

    Default

    We've been getting hit with multiple DoS attacks this week. Sorry for any interruptions.
    Ow

  7. #7
    C2E Hard Core Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    asia
    Posts
    2,402

    Default

    Thanks Admin.

    And just a reminder for anyone reading who might not know, if this sort of thing happens again, try googling the name of a thread or a section, since that's will probably get you in.

  8. #8
    C2E Continued Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    jasper east
    Posts
    1,526

    Default

    i usually just add /forum at the end and it works

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by DTrobotnik View Post
    i usually just add /forum at the end and it works
    ya, I always just arrive at http://www.connect2edmonton.ca/forum/ which bypasses the home page.

  10. #10
    Giving less of a damn than everů Can't laugh at the ignorant if you ignore them!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •