Results 1 to 3 of 3

Thread: "New Posts" messed up after BSOD

  1. #1
    C2E Hard Core Contributor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Crawford Plains, Millwoods since 1985
    Posts
    2,737

    Default "New Posts" messed up after BSOD

    So I've been trying to figure out which stick of ram is giving me issues (figured it out! Yay!) and when I was logged into C2E I got a BSOD as I had many times already while troubleshooting/swapping the ram. PC rebooted, went back to the site and clicked on "New Posts" to see this. Basically no thread titles and images not showing. It's been a day or two with no change.



    Anyone have any ideas? Thanks. Kit

  2. #2

  3. #3
    C2E Hard Core Contributor
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Crawford Plains, Millwoods since 1985
    Posts
    2,737

    Default

    Yup, that was it. Thanks Medwards

  4. #4
    C2E Long Term Contributor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Downtown
    Posts
    30,530

    Default

    Anyone else having problems seeing new posts since this afternoon?
    It's also giving odd database errors when you try to post something.
    “You have to dream big. If we want to be a little city, we dream small. If we want to be a big city, we dream big, and this is a big idea.” - Mayor Stephen Mandel, 02/22/2012

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Sonic Death Monkey View Post
    Anyone else having problems seeing new posts since this afternoon?
    It's also giving odd database errors when you try to post something.
    Site is definitely having issues. For a couple days I was having trouble posting, with server errors and such, then it totally crashed for a few hours and now I see no new posts same as you.
    "Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction" - Blaise Pascal

  6. #6
    I'd rather C2E than work!
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Westmount, Edmonton
    Posts
    4,972

    Default

    I've been having issues as well. I get the database error message sometimes. I've also got the server is busy one.

    Still managed to eventually post.

    It says "database error", and I can't get it to post, but if I refresh the page my post goes through with no further action.
    aka Jim Good; "The sooner you fall behind, the more time you have to catch up." - Steven Wright

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •